Op deze pagina vindt u het nieuws uit alle dossiers van Vastgoed. Wilt u lezen over een specifiek onderwerp? Filter dan onderstaand nieuws door op het dossier te klikken met het onderwerp dat u interesseert.

CMIS Franchise heeft ABN AMRO uitgeroepen tot hypotheekaanbieder van het jaar 2019. Volgens de hypotheekadviesketen blinkt ABN AMRO uit in maatwerk en zijn ze baanbrekend geweest met de introductie van de overwaarde(senioren-)hypotheek.

Vastgoed Actueel Knops

De verplichte kennis- en ervaringstoets voor het zonder tussenkomst van een adviseur verhogen van de hypotheek verdwijnt. Minister Raymond Knops (Binnenlandse Zaken) wil daarmee het financieren van verduurzamingsmaatregelen gemakkelijker maken. Ook komt er een warmtefonds om verduurzaming te stimuleren.

Vastgoed Actueel Rapmedia

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dat weet iedereen inmiddels wel. Al sinds jaar en dag worden posters, flyers en affiches gebruikt in het straatbeeld of de winkelinrichting. De beelden moeten aanzetten tot actie, je wilt voorbijgangers triggeren om binnen te komen of potentiële klanten aanzetten om vooral jouw dienst af te nemen. In plaats van statische posters wordt steeds meer gebruikgemaakt van dynamische beelden. Kortom, steeds meer ondernemers raken bekend met narrowcasting.

Pagina's