Over ons

Vakmedia Vastgoed, het crossmediale platform voor de makelaar
Vakmedia Vastgoed is het platform voor de woningmakelaar die alle ins en outs van zijn vakgebied wil weten. Vakmedia Vastgoed communiceert via verschillende mediakanalen met haar doelgroep: het vakblad, de website, de nieuwsbrief en social media (woningmakelaar van het jaar). Zo helpt vakmedia Vastgoed de makelaar om nog beter te worden in zijn vak.

Magazine
Op deskundige en heldere wijze biedt vakblad Vastgoed de lezer interviews, reportages, wetenswaardigheden en achtergronden over onder meer de particuliere woningmarkt, taxaties, personeelsbeleid, opleidingen, marktontwikkelingen en ICT. Daarnaast komen er veelvuldig makelaars aan het woord over hun vak en persoonlijke drijfveren. Dit alles zes keer per jaar in print en vier keer per jaar online, ingevuld binnen een bepaald thema dat aansluit bij de belevingswereld van de makelaar.

Website
De website www.vastgoedactueel.nl is een uniek onafhankelijk online medium voor de makelaar in Nederland. De online informatie inspireert de makelaar en de inhoud komt tegemoet aan de informatiebehoefte van de makelaar. De website bestaat uit actueel nieuws, vele dossiers, toekomstvisies, checklists, tips, vacatures, marktcijfers en meer. Ook wordt er regelmatig door vastgoedactueel.nl onderzoek gedaan onder makelaars. Deze onderzoeken komen regelmatig in de diverse landelijke media.

Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van Vastgoed wordt wekelijks gestuurd naar bijna 6.000 ontvangers, voornamelijk makelaars. En elke week komen er meer inschrijvingen bij! De nieuwsbrief haakt in op actuele onderwerpen, maar brengt vooral eigen nieuws. Journalisten en redactie zijn continu op de hoogte van wat er speelt op makelaarsgebied en haken hier op in. Deze nieuwsbrief wordt zeer goed gelezen door de doelgroep.

Social Media
Via twitter, LinkedIn en Facebook is er dagelijks contact met de woningmakelaars in Nederland.